Nei Skoen ROC kr8

Vrijdag 25 mei hebben we bij Nei Skoen ROC KR8 mogen ontvangen. Dit is een organisatie die zich inzet voor jongeren die les volgen aan het ROC die om welke reden dan ook niet lekker in hun vel zitten of te veel aan hun hoofd hebben. Daarvoor kun je bij KR8 terecht. Samen met maximaal 7 andere jongeren ga je er even tussen uit om bij te tanken en te leren hoe je jouw problemen de baas kunt worden, zodat je zelf weer de touwtjes in handen kunt nemen.
Vrijdag hebben ze een uitstapje gemaakt naar Nei Skoen. Hier hebben ze naar verhalen van deelnemers kunnen luisteren om zo een inzicht te krijgen wat consequenties kunnen zijn van keuzes die je maakt op je levenspad. Geheel op z’n Nei Skoens kwam daarna de vraag van ons wat ze nu wilde doen. Vol passie hebben ze zich op een graffiti muur gestort wat een mooi resultaat heeft opgeleverd.
Na afloop hebben we gezamenlijk nog gesproken en elkaar kunnen bemoedigen en versterken. Het was uiteindelijk een fantastische dag geworden. Dit was zeker voor herhaling vatbaar!